Úvodná stránka

Podkategórie

  • Do 48 hod.

    Tovar expedujeme do 48 hodín odo dňa prijatia objednávky. Ak sa jedná o posledný kus na sklade o dostupnosti Vás budeme po kontrole objednávky informovať. 

    Ďakujeme za porozumenie. 

  • Tanečná obuv

    V našom e-shope www.BeaDance.eu nájdete tanečnú obuv značiek prestížnej kvality s dlhoročnou pôsobnosťou na trhu. Kvalita, pohodlie, elegancia, rozmanitosť farieb, variabilita v dizajne, to všetko a ešte oveľa viac ponúkajú značky Sansha, Supadance, PortDance a International Dance Shoes. 

    Neváhajte a vyberte si topánky podľa svojich vlastných požiadaviek, prípadne sa obráťte na nás, radi Vám s výberom pomôžeme. 

  • Svadobná obuv

    Milé budúce nevesty, v tejto kategórii nájdete klasickú svadobnú obuv, vysokokvalitnú, pohodlnú a veľmi obľúbenú, ako aj špeciálne tanečné topánky vhodné pod svadobné, prípadne popolnočné šaty, s ktorými môžete odtancovať celú noc. V prípade, že hľadáte aj ďalšie svadobné doplnky pre Vás a Vašu polovičku, ako manžetové gombíky, svadobné náhrdelníky, náušnice, náramky, podväzky, ozdoby do vlasov, pánske kožené opasky s elegantnými automatickými prackami, svadobné vankúšiky pod prstene vhodné na fotenie, ako aj do kostola môžete si prezrieť našu kompletnú ponuku na stránke: www.manzetove-gombiky.eu V prípade, že potrebujete poradiť neváhajte nás kontaktovať telefonicky +421 948 844 555, e-mailom shop@beadance.eu, shop@manzetove-gombiky.eu, beata.pistekova@beadance.eu, prípadne nás môžete kontaktovať priamo cez on-line chat.

    Prajeme Vám príjemný nákup!

  • Večerná obuv

    Večerná obuv značky G.Westerleigh sa ocitla v našej ponuke ku koncu roka 2016. Spĺňa požiadavky kvality a pohodlia aj tých najnáročnejších klientov a pritom si ju môžete zadovážiť za skutočne prijateľné ceny. 

  • Fitness&Dance

    V tejto kategórii nájdete tanečnú obuv s maximálne pohodlnou a odpruženou pätou, ako aj mimoriadne vhodnou a obľúbenou gumenou podrážkou, ale aj tanečné oblečenie (vzdušné ľahké tenké nohavice, športové podprsenky tvoriace základ každej ženy pri športe a pri tanci, bavlnené tričká, ktoré si držia svoj tvar a farbu aj po viacerých praniach) vhodné pri maximálnej záťaži, s ktorou sa dnes môžete stretnúť na rôznych tanečných kurzoch. Topánky sú vhodné pre všetky úrovne od inštruktorov, cez kurzistov až po úplných začiatočníkov. Vaša chrbtica a kolená nemusia trpieť.

  • Oblečenie

    Každý druh pohybu si vyžaduje špeciálne kúsky oblečenia, vďaka ktorým sa budete cítiť nie len fit, ale aj pohodlne. Či už ide o tréning, vystúpenie alebo súťaž. 

    Veríme, že u nás tento druh oblečenia nájdete. 

  • Doplnky

    V tejto kategórii nájdete doplnky súvisiace priamo s tancom, ako napríklad chrániče na podpätky, ochranné púzdra na topánky, kefku na topánky, a pod., ale aj ostatné tanečné doplnky, ktoré Vám spríjemnia radosť z tanca. 

Počet produktov: 1277

Zobrazuje sa 1-12 z 1277 položiek

Aktívne filtre